Elektrische fiets aanbiedingen

Elektrische fiets aanbiedingen

Rate this post

Elektrische fiets aanbiedingen voor heren, dames en scholieren – Bent u op zoek naar elektrische fiets aanbiedingen? Op deze website vind u een uitgebreid aanbod van fietsen voor jong en oud.

Elektrische fiets aanbiedingen voor heren

Voor heren hebben wij diverse aanbiedingen van elektrische fietsen. Zo kunt u bij ons terecht voor bekende merken zoals Sparta, Batavus, Victoria, Gazelle en meer. De fietsen zijn voorzien van een fietsaccu waarmee zo’n 75 tot 200 km mee kunt fietsen. Afhankelijk van het gekozen capaciteit van 300Wh, 400Wh of zelfs 500Wh.

Elektrische fiets aanbiedingen voor dames

Ook voor dames hebben we elektrische fiets aanbiedingen. Heeft u jonge kinderen dan is een elektrische fiets ideaal om bijvoorbeeld de kinderen naar school te brengen of om voor het hele gezin boodschappen te doen. Op onze website vind u aanbiedingen op alle prijsniveau’s, van € 750 tot meer dan € 4000,- voor de meest luxe modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen in het aantal versnellingen, de kleuren, de kracht van de motor, de capaciteit van de accu, etc. Ook voor dames zijn vrijwel alle bekende merken elektrische fietsen beschikbaar; Batavus, Trek, Gazelle, Sparta en meer. De fietsen zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren zwart, grijs en wit. Er zijn ook exotischere kleuren verkrijgbaar zoals oranje en roze. Vraag onze aangesloten fietswinkels voor de mogelijkheden!

Elektrische fiets aanbiedingen

Elektrische fiets aanbiedingen voor scholieren

Voor scholieren voor een elektrische fiets steeds toegankelijker. Fietst uw kind vaak in barre weersomstandigheden lange afstanden naar school en terug naar huis? Dan is een elektrische fiets de ideale uitkomst. Door de accu en trapondersteuning krijgt u kind hulp bij het fietsen en met name met tegenwind geeft dit een comfortabele fietsrit. Op onze website vind u diverse elektrische fiets aanbiedingen voor scholieren. De fietsen zijn in tal van kleuren te verkrijgen, waaronder zwart, blauw, grijs, wit, rood, groen, beige, roze en meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *